Sipoo. 20 000 asukasta. Koordinaatit: Etelä-Suomi, Itä-Uusimaa, pääkaupungista Itään. 60% suomenkielisiä, 36% ruotsinkielisiä ja 4% muita kieliä.
Sibbo. 20 000 invånare. Koordinaterna: Södra Finland, Östnyland, ost från huvudstaden. 36% svenskspråkiga, 4% andra språk, resten finskspråkiga.

Wednesday, 13 May 2015

Siivouspäivä ja muuta ohjelmaa 23.-24.5.2015 SipoossaPå svenska
Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden, ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. Seuraavan Siivouspäivä on lauantaina 23.5.
(Lähde: www.siivouspaiva.com).


Seuraa siivouspäivää Facebookissa ja kotisivulla


Katso Siivouspäivän video - sieltä löytyy vinkit siivoushommia varten! (Lähde: Siivouspäivän Facebook sivu)


Bedmil mukana, ole sinäkin...
(kuvat Bedmil facebook sivu)
Sipoo on myös mukana Siivouspäivässä. Kuka tahansa voi osallistua päivään pistämällä pystyyn oman kirppiskojun. Rekisteröityminen onnistuu Siivouspäivän sivulla siivouspäivä.com 
Sipoon kunta tiedottaa, että myyntipaikkojen tulee sijaita kovilla pinnoilla, kuten kivetyksillä, asfaltilla tai hiekkakäytävillä. Kunnioita liikennettä, nurmikkoa/luontoa! Myymättömät tavarat kotiin tai kierrätykseen.
(Lähde Sipoon kunnan facebook sivu.)

Ainakin seuraavat sipoolaiset ovat aktiivisesti mukana Siivouspäivässä. Oletko sinäkin? Tiedota tai kommentoi.Lilla Villanissa on Pop UP kirppis. Sinne vaan! Käy tekemässä löytöjä ja nauttimassa Café Lilla Hilden herkuista.Sisustusliike Bedmil kertoo facebooksivullaan osallistuvansa Siivouspäivään.

Bedmil toimii Nikkilässä, Ison kylätien varrella kaikille tutussa Sinisessä Talossa.
Bedmillistä löytyy isoja ja pieniä sisustustavaroita, mm. huonekaluja, tekstiilejä kuten pöytäliinoja, verhoja, peittoja ja koristetyynyjä sekä lahjaideoita ja muita ihanuuksia.
Bedmilin henkilökunta auttaa asiakasta ideoimaan kodin värityksessä ja tekstiileissä myös tilauksesta. Bedmilissä on mm. laaja tapettivalikoima.

Liike on oikea Sipoon helmi.

Käy kurkistamassa!

Kuva Kirjaston facebook sivu
Sipoon molemmat kirjastot; Nikkilässä sijaitseva pääkirjasto sekä Söderkullan kirjasto järjestävät toimintaa Siivouspäivänä.
Pääkirjasto käynnistää kesäpuiston toiminnan puutarhateemalla Siivouspäivän yhteydessä. Kipaise katsomaan klo 10-13 välillä. Lue lisää facebookista.

Söderkullan kirjaston aulasta löytyy kirpputori ja terrasilla vaihdellaan taimia. Lue lisää.


ÄLÄ UNOHDA SUSIROCKIA - me olemme menossa: Siivouspäivänä myös Söderkullan kartanon alueella tapahtuu. Jos aamupäivä menee mukavasti siivotessa ja löytöjä tehdessä, niin iltapäivällä picnic -kori mukaan ja juhlimaan kesänalkua musiikin tahdissa. Bändit löydät tästä.
Lauantaina 23.5. Sipoon hevosjalostusseura järjestää vuosittaisen VARSANÄYTTELYN Jokipuiston koulun kentällä. N. 20 varsaa mukana. Poniratsatusta ja buffa. Siivouspäivän taukoidea? Vapaa pääsy. Lisätietoa.
Onko sinulla oma kirppiskoju?  Täydennä kommentilla tai lähetä tietoa info@happensinsipoo.fi. Kuvaus, paikka ja aika.

Sunnuntaina 24.5. voit jatkaa rientoja parilla jutulla:
Moottoripäivä Boxissa. Lisätietoa..Sipoonrinkiin kuuluva Hitå ympärijuoksu. Lisätietoa.


.2 comments:

  1. Vaihtoehto liikkujalle. Sipoonkorpeen Hembygdens vänner i Mårtendahl ry:n järjestämänä . Katso lisää: https://www.facebook.com/events/1443715355929289/

    ReplyDelete
  2. Sipoolainen Tsemppi järjestää opastettu retkiä lähiympäristössä. Lauantaina retki Sotungin traktorimuseolta klo 10-13:
    http://www.sipoonkorpi.com/?p=830
    http://sipoo.fi/fi/tapahtumat/?itemid=49807&a=viewItem

    ReplyDelete